Durf jij achterom te kijken?

De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan mijn nieuwste e-book, 
Achterom durven kijken met de focus op de toekomst.

E-book om je te begeleiden in je volgende stap.

E-book om je te begeleiden in je volgende stap.

In dit e-book geef ik je een hele praktische stap-voor-stap methode om inzicht te krijgen in je blokkades, wat ze nodig hebben om ze te overwinnen zodat je de volgende stap kan maken richting je doelen.

Dit boek is vooral handig voor ondernemende zelfstandigen, managers

en leidinggevenden, die een volgende stap willen maken maar niet weten waar de kous wringt en daar inzicht in willen krijgen zodat ze verder kunnen. Onlangs heb ik een bevriende onderneemster met behulp van deze methode geholpen en zij was erg enthousiast.

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen met deze methode.

Mocht je na het lezen van mijn e-book behoefte hebben om de methode samen met mij toe te passen, neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Hartelijke groet,

Mireille
M: 06 4120 5506

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *