Innerlijk Leiderschap Coaching

Waarom een traject met mij aangaan?
Gedurende het traject begeleid ik jou in het vinden van je antwoorden op jouw vragen. Ik werk ontwikkeling gericht en baseer mij op een gelijkwaardige relatie. Ik daag je uit en bied ondersteuning, ik stel kritische vragen die soms pijnlijk raak zijn, ik werk met jouw lichaamswijsheid, ik zet soms een opstelling in of een visualisatie. Ik volg jouw in jouw proces en gebruik daarbij mijzelf als instrument.

Intake en verloop
Spreekt mijn website en manier van werken je aan, mail me dan dan maken we een telefonische afspraak. In een telefonisch intake gesprek bespreken we waar je precies tegenaan loopt en wat je wilt bereiken.

Reflectie
Na onze gesprekken kan het zijn dat ik je vraag om een reflectieverslag te schrijven. Ik zal feedback geven op je verslagen, voor een verdiepings slag in jouw ontwikkelingsproces. Ik lees het zorgvuldig en schrijf er misschien links en rechts een vraag bij. Dit ter verdieping van jouw ontwikkeling.

Voor wie?
Heb jij te maken met emotionele, fysieke of mentale uitdagingen?
Stel jij jezelf wel eens de vraag: Waar ben ik in ‘s hemelsnaam mee bezig?

of:

Wat wil ik eigenlijk?
Hoe kan ik de volgende stap zetten in mijn leven?
Wat zijn mijn verlangens en ambities?
Waar wil ik betekenis aan geven?
 Wat is het resultaat van mijn gedrag op de buiten wereld?
Waar wil ik naartoe?

Dan is een persoonlijk ontwikkelingstraject iets voor jou!

Wat levert dat op?

-realisatie van groei en ambities
-het onderzoeken van de dynamieken die in je spelen en daar jou weg in vinden
-het afwegen van mogelijkheden
-plezier en ontspanning
-kwalitatief beter leven

En natuurlijk wordt het doel, dat we aan het begin hebben vastgesteld, gerealiseerd.

Coachen als beroep
Coachen is vooralsnog geen beschermd beroep. Dat houdt in dat er een diversiteit aan coaches en trainers bestaat. Ik heb mijn opleidingen gevolgd aan geaccrediteerde Coaching opleidingen en blijf mij zelf persoonlijk ontwikkeling om zo professioneel en vakkundig met mijzelf en mijn klanten om te gaan.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en houdt me aan de Ethische Gedragscode van de NOBCO/EMCC.