Dieptetherapie

Door te leren luisteren naar je lichaam, te leren kijken naar de symbolen en dromen die op je pad komen, kunnen we leren luisteren naar onze innerlijke stem. De stem van jouw innerlijke wijsheid en vrijheid.

Hoe zit je in je vel?
Kamp je met klachten als slapeloosheid, nervositeit, angsten, faalangst, stress, druk, spanning, druk op je borst, kortademig?
Heb je te maken met emotionele, fysieke of mentale uitdagingen?
Dieptetherapie kan hierbij helpen.

Waarom werken met mij?
Ik ben opgeleid volgens de leer van Jung. Ik voelde mij meteen aangetrokken tot zijn  zienswijze vooral omdat ik zijn gevoel en beleving herkende. Een diep innerlijk weten van binnen herkende ik, ik kon er alleen geen woorden aan geven. Soms kan ik nog steeds geen woorden geven aan mijn innerlijk weten. Ik kan er nu wel naar handelen, dit is een stukje uit mijn individuatieproces.

Het ontdekken van onbewuste motivaties, het beleven en doorvoelen ervan brengt kracht, energie en spirit terug in je leven.

Wat levert het op?
– zelfrealisatie
– keuzes leren maken vanuit jouzelf zonder je aan te passen
– plezier en ontspanning
– kwalitatief beter leven

Therapeut als beroep
Dieptetherapeut  is vooralsnog geen beschermd beroep. Dat houdt in dat er een diversiteit aan therapeuten coaches en trainers bestaat. Ik heb mijn opleidingen gevolgd aan geaccrediteerde Coaching opleidingen en mijn Diepte therapie opleiding bij de Jung Academie. Daarnaast heb ik bij Annet van Laar, de opleiding Psychologie van het lichaam afgerond. Ik blijf mij zelf persoonlijk ontwikkeling om zo professioneel en vakkundig met mijzelf en mijn klanten om te gaan.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en houdt me aan de Ethische Gedragscode van de NOBCO/EMCC. Daarnaast vervul ik de functie van voorzitter bij de Beroepsvereniging Dieptepsychologie & therapie in oprichting.