Ontmoeting met je Krachtdier

Mireille is gespecialiseerd in het begeleiden op een diepgaande reis naar het helen van je ziel en het ontsluiten van je ware potentieel. Dit doet ze door gebruik te maken van sjamanistische drums en actieve verbeeldingskracht.

Mireille gelooft dat elk individu een aangeboren innerlijke kracht bezit, wachtend om ontdekt en aangewend te worden. Haar holistische benadering combineert oude wijsheid en moderne technieken om diepe genezing en persoonlijke groei mogelijk te maken.

Door middel van transformatieve sessies zal ze je begeleiden bij het verkennen van je innerlijke wereld, het blootleggen van de verborgen aspecten van je psyche en het opnieuw verbinden met je innerlijke krachtdier. Deze sessies dienen als een krachtige katalysator voor zelfontdekking, terwijl je inzicht krijgt in je ware essentie en een sterker zelfgevoel ontwikkelt.

Het helen van trauma is een cruciaal aspect van persoonlijke ontwikkeling. Mireille begrijpt dat trauma diepe indrukken op de ziel kan achterlaten en verschillende aspecten van het leven kan beïnvloeden. Door gebruik te maken van innovatieve methoden zoals soul retrieval, actieve verbeelding en sjamanistisch drummen, helpt ze de wonden uit het verleden te helen en de balans in je wezen te herstellen.

Of je nu verlichting zoekt van emotionele pijn, je persoonlijke groei wilt verbeteren of streeft naar een beter begrip van jezelf, Mireille is er om je bij elke stap te ondersteunen.

Als ervaren Jungiaanse therapeut creëert ze een veilige omgeving, waardoor je met vertrouwen je innerlijke wereld kunt verkennen.

Ontgrendel je innerlijke kracht, begin aan een transformerende reis en ervaar diepgaande genezing van de ziel.

Je innerlijke krachtdier wacht op je!

Sessie met Mireille van een uur Euro 100,- incl btw