Ontdek je archetypische kracht

In het programma ‘ontdek je archetypische kracht’ gaan we antwoord vinden op jouw persoonlijke vraag aan de hand van beelden. Beelden zijn een manier om contact te maken met je archetypische kracht en energie. Wij worden geleid door onze archetypische energie. Wanneer we ergens mee worstelen, uit zich dit door irritatie, boosheid, verdriet, onderdrukking, lichamelijke klachten of een continu terugkerend stemmetje. Vanuit het onbewuste zijn dit tekenen dat er iets gezien wil worden.

Door middel van kaarten (de type kaarten pas ik aan het gezelschap aan) wordt je uitgenodigd om voorbij het mentale te gaan. De beelden gaan voor jou spreken en daar zitten boodschappen in die antwoord kunnen geven op jouw vraag.

Hoe ziet een 4 uur durende workshop eruit?

  • Introductie – korte meditatie, elkaar leren kennen / wensen / vragen delen 
  • Uitleg kaarten theoretisch gedeelte
  • Plenaire uitleg werken met de kaarten
  • Per 2 werken met een persoonlijke vraag
  • Integreren, afronden en afsluiten
  • Duur: 4 uur

Recenties:

‘Het voelt niet zwaar, maar het heeft toch veel impact.’ – Manon na een workshop.

‘Fijn dat het zo intuïtief werkt, het gaat weg van het hoofdelijke denken en praten.’ – Nannette over traject. 

‘Mireille heeft het talent om mensen echt te zien/voelen en de kern van dingen te raken.’

‘Het werken met de archetypische kaarten van Mireille was magisch. Het liet me inzien dat het antwoord op elke persoonlijke vraag altijd in jezelf verscholen ligt.’ – Sigrid van Kleef (Interieur Architect xxruim)

‘Een verrassende reflectie op mijn ‘levensvraag’ dmv de archetypekaarten. Inzichtelijk en doeltreffend. Mireille ervaar ik als een fijn persoon en gevoelsmens, zij creëerde tijdens de sessie een veilige omgeving. De kaarten hebben mij meer inzicht gegeven in de oorzaak van mijn blokkades, verhelderend dus!’ – Sabela Geene (Steps to Fit)

‘Het voelde niet ‘zweverig’ terwijl er alle mogelijkheid is om onverwachte verbanden te kunnen leggen. Ik voelde veel begrip.’ – Sabine