Veerkrach Vitaliteit Vrijheid

Heb je het al gehoord?
De contactberoepen mogen weer van start.
Ik zit te spinnen van geluk.

Ik kan mij weer toewijden aan waar mijn energie, passie en creativiteit ligt: mensen begeleiden in het volgen van hun hart via o.a. chakra healing.

De leer van de chakra’s is een eeuwenoude Indiase filosofie waarbij een chakra een plek is in ons energetisch lichaam die van levensbelang is voor onze levenskracht en vitaliteit. Het woord chakra is een Sanskriet woord, het betekent wiel of cirkel. Een chakra kan je zien als een ronddraaiende schijf waarbij, als hij te hard draait, energie verloren gaat en als hij te zacht of niet draait er energie blokkeert. Het in evenwicht zijn van je chakra’s zorgt voor een natuurlijke energiestroom.
Denk aan een rivier die op een natuurlijke manier stroomt. Wanneer er een interventie plaatsvindt en stenen de vaart blokkeren, verandert de rivier van koers. Of het water is sterker en zet de stenen in beweging. Op een natuurlijke manier hervindt de rivier zijn kracht en stroomt verder. Zo ook bij de chakra’s in ons lichaam. 

Onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele bewustzijnsniveaus, hebben allemaal invloed op onze chakra’s of anders gezegd, onze levensenergie. Zie ze als de interventies zoals bij het voorbeeld van de rivier. Deze vier niveaus houden continu verband en beïnvloeden elkaar. Dat kan je terugvinden in onze taal, denk maar eens aan de uitdrukking ‘een knoop in je maag hebben’. Deze uitdrukking (mentaal niveau) komt voort uit een emotie, bijvoorbeeld verdriet (emotioneel niveau) en zet zich vast in ons lichaam (fysiek niveau). 

Het chakra systeem verbindt ons lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Vanuit de wervelkolom verspreiden de signalen zich via de zenuwen naar de rest van ons lichaam. Feitelijk hebben we door ons hele lichaam chakra’s, waarbij ik werk met de 7 voornaamste.

Nieuwsgierig geworden naar de balans van jouw chakra’s? Boek een sessie

Ik kijk er naar uit om met je mee te reizen op je levenspad.

Lieve groet,

Mireille
 
Praktijk adres:
Mr Treublaan 3, Amsterdam
M: +31(0)6 4120 5506
mireillesteenkamer@me.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *