Tarieven

Energetische therapie / counseling
(een traject duurt gemiddeld 6 – 10 sessies)
60 minuten€ 100,-
Droom analyse75 minuten€ 125,-
Archetype kaarten sessie75 minuten € 125,-
Familieopstelling90 minuten€ 150,-
Workshop Archetype
max 6 personen
4 1/2 uur€ 150,- pp
Archetype kaarten set
(alleen te koop na sessie of workshop)
€ 27,50

Prijzen zijn incl btw
Voor informatie over de mate van vergoeding verwijs ik naar verzekeringspolis en/of https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

Trust the time & proces

Archetype kaarten

Een emotionele blokkade is een complex met een te hoge emotionele lading. De energie die geleefd wil worden wordt niet geleefd en hoopt zich op. Dit veroorzaakt vervolgens fysieke klachten. Door het werken met archetypes ‘oerbeelden’ wordt de energie zichtbaar en krijgt het ruimte om de beweging af te maken waardoor de blokkade wordt opgeheven. Een sessie met Archetypische kaarten duurt 1 1/4 uur en kost € 125,- (inclusief btw)

Workshop Archetype

In een kleine groep van max 6 personen gaan we met elkaar de diepte in om je ware potentieel tot haar recht te laten komen. We gaan werken met vragen die er voor jouw toe doen, een vraag waar jij al langer mee rond loopt en waar je graag antwoord op wil.

In de workshop werken we met Archetype kaarten. De workshop duurt 4,5 uur.

Meer informatie over de Workshop Archetypes lees je hier.

Familieopstellingen

zijn onderdeel van de dieptetherapie. Wanneer je een brandende vraag hebt maakt een familieopstelling zichtbaar wat er speelt, wat je patroon is en wat er nodig is. Een familieopstelling duurt meestal 1 1/2 en kost € 150,- (inclusief btw)

Informatie over familieopstellingen vind je hier

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/